Ugovor HEP-a i Prirodnog plina

Bez autora
Dec 29 2011

Prirodni plin d.o.o., član INA Grupe, i HEP Proizvodnja d.o.o. potpisali su aneks dugoročnog Ugovora o prodaji prirodnog plina na razdoblje od dvije godine, odnosno do 31. prosinca 2013., a aneks tog ugovora potpisan je 23. prosinca. U skladu s dogovorenim uvjetima predviđena je isporuka oko 750 milijuna prostornih metara prirodnog plina na godinu, što je malo više nego u prethodnom razdoblju. Dogovor o tome postignut je nakon što je HEP proveo natječajni postupak i prihvatio ponudu tvrtke Prirodni plin te su detaljno usuglašeni svi uvjeti isporuke. HEP Proizvodnja je još jedan veliki kupac koji je nakon Petrokemije izabrao Inu, odnosno Prirodni plin kao svog dobavljača, a na temelju isključivo komercijalnih uvjeta. To je vrlo važan ugovor za Inu, a HEP je jedan od ključnih Ininih partnera te su u Ini iznimno zadovoljni što su u HEP-u još jednom prepoznali Inu i Prirodni plin kao pouzdane i kvalitetne opskrbljivače.

Ugovor HEP-a i Prirodnog plinaPrirodni plin d.o.o., član INA Grupe, i HEP Proizvodnja d.o.o. potpisali su aneks dugoročnog Ugovora o prodaji prirodnog plina na razdoblje od dvije godine, odnosno do 31. prosinca 2013., izvijestili su iz Ine, dodajući da je aneks tog ugovora potpisan 23. prosinca.

U skladu s dogovorenim uvjetima predviđena je isporuka oko 750 milijuna prostornih metara prirodnog plina na godinu, što je malo više nego u prethodnom razdoblju.

Isporuka od oko 750 milijuna prostornih metara plina

Dogovor o tome postignut je nakon što je HEP proveo natječajni postupak i prihvatio ponudu tvrtke Prirodni plin te su detaljno usuglašeni svi uvjeti isporuke.

Direktorica tvrtke Prirodni plin Davorka Tancer u povodu toga je izjavila da je HEP Proizvodnja još jedan veliki kupac koji je nakon Petrokemije izabrao Inu, odnosno Prirodni plin kao svog dobavljača, a na temelju isključivo komercijalnih uvjeta.

Naglasivši da je to vrlo važan ugovor za Inu, predsjednik Uprave Zoltan Aldott istaknuo je i da je HEP jedan od ključnih Ininih partnera te da su u Ini iznimno zadovoljni što su u HEP-u još jednom prepoznali Inu i Prirodni plin kao pouzdane i kvalitetne opskrbljivače, prenosi Hina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik